ΤΡΙ.ΕΝΑ πολιτισμού

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΑττικήΑνατολική Μακεδονία και ΘράκηΒόρειο ΑιγαίοΔυτική ΕλλάδαΔυτική ΜακεδονίαΉπειροςΘεσσαλίαΙόνια νησιάΚεντρική ΜακεδονίαΚρήτηΝότιο ΑιγαίοΠελοπόννησοςΣτερεά Ελλάδα
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΟΥ

Η «ΤΡΙ.ΕΝΑ πολιτισμού» είναι μια νεοσυσταθείσα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη της δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στον τομέα του θεάτρου, της παραγωγής θεατρικών παραστάσεων, της φωτογραφίας, της συγγραφής, της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης στην επανένταξη και ενδυνάμωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Με ενεργό δράση στο κοινωφελές και φιλανθρωπικό έργο της πόλης, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση, διάδοση, προαγωγή, ανάπτυξη και ουσιαστική προβολή της τέχνης και του πολιτισμού, του τουρισμού, της επιστήμης και της οικολογίας σε όλες τις μορφές της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο σκοπός της εταιρίας είναι μη κερδοσκοπικός, αμιγώς πολιτιστικός, ενημερωτικός, εκπαιδευτικός και κύριο εργαλείο είναι η ανάπτυξη συνεργειών και συμμαχιών με στόχο την ενίσχυση δεξιοτήτων των ανθρώπων του πολιτισμού, την επικοινώνηση έργου και ανάπτυξη κοινού, τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του πολιτισμού, τη βιωσιμότητα των δράσεων, των οργανισμών και των δημιουργών. Στους λίγους μήνες λειτουργίας έχει ήδη οργανώσει, συντονίσει και επιμεληθεί την έκδοση ενός φωτογραφικού λευκώματος με τη σύμπραξη 60 ανθρώπων, 20 φωτογράφων και 40 φωτογραφιζόμενων, με στόχο την κάλυψη αναγκών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ν. Alzheimer, έχει συμμετάσχει στη Διαδικτυακή Θεατρική Σκηνή του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων που θα προσφερθεί για διαδικτυακή ανάγνωση σε απομακρυσμένα σχολεία και ΣΔΕ. Συνεργάζεται με καλλιτέχνες, ομάδες και με φορείς εκπαίδευσης και επανένταξης.