ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 15:00 - 18:00

Εισαγωγικό Σεμινάριο: Θέτοντας το Όραμα, την Αποστολή, τους Στόχους και τις Αξίες μιας ΜΚΟ

Το πρώτο σεμινάριο σε μία σειρά τεσσάρων εισαγωγικών webinars, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε μικρές οργανώσεις. Το σεμινάριο εισηγείται η κ. Ελένη Σκόνδρα, ιδρυτικό μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), μέλος του Δικτύου Μεντόρων του Social Dynamo.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια οργάνωση, είτε πρόκειται για σωματείο, ΑμΚΕ ή άτυπη ομάδα πολιτών, να έχει ξεκάθαρη εικόνα του οράματός της, της αποστολής της και των γενικών στόχων της. Αυτό βοηθά στον ρεαλιστικό προγραμματισμό και στην καθημερινή εκτέλεση των δραστηριοτήτων των μελών της με εύρυθμο τρόπο. Όταν ολόκληρη η ομάδα συνεργάζεται λειτουργικά για να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι της και μοιράζεται το ίδιο όραμα, οι δράσεις της είναι πολύ πιο αποτελεσματικές. Επιπλέον, η κοινή αποδοχή των αξιών και των στόχων συνεισφέρει στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μακροπρόθεσμα.

Το εισαγωγικό αυτό σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε μικρές οργανώσεις οι οποίες διακρίνονται από αρχάριο επίπεδο οργανωσιακής ανάπτυξης και επιθυμούν να θέσουν τις υγιείς βάσεις λειτουργίας της ομάδας τους οριοθετώντας παράλληλα το τρίπτυχο Vision-Mission-Goals το οποίο θα τις βοηθήσει να επικοινωνήσουν την ταυτότητά τους στο ευρύ κοινό και να σχεδιάζουν εναρμονισμένες με αυτό δράσεις.

Πού και πότε

Το σεμινάριο διεξάγεται online, μέσω του εργαλείου Ζοοm, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 15:00- 18:00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο σεμινάριο, πατήστε εδώ .

Πώς μπορώ να συμμετάσχω 

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό και μαζί με αυτή θα λάβετε και το link  που θα σας εξασφαλίσει την πρόσβαση στο webinar. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.