Ο Διαχειριστής Επιχορήγησης του προγράμματος Active Citizens Fund συγκεντρώνει μια ομάδα επαγγελματιών με ιστορικό επιτυχίας στην υλοποίηση επιτυχημένων προγραμμάτων EEA Grants στην Ελλάδα. Και οι δύο ομάδες έχουν τεχνική εμπειρία στη διαχείριση επιχορηγήσεων και έχουν βαθιά γνώση του τομέα της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Η ομάδα του Ιδρύματος Μποδοσάκη εμπνέεται από μια κληρονομιά 40 και πλέον ετών στη διαχείριση δωρεών για κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και στη διαχείριση δωρεών προς ΜΚΟ για την επίτευξη του έργου τους. Το Ίδρυμα έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 800 οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη ικανοτήτων και τη χρηματοδότηση των έργων τους. Η ομάδα του SolidarityNow προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία στην άμεση υποστήριξη ευάλωτων ομάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών, των προσφύγων, των αιτούντων άσυλο, των Ρομά, των γυναικών-θυμάτων βίας κ.α.

Ο Διαχειριστής Επιχορήγησης λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης προγραμμάτων (το Ίδρυμα Μποδοσάκη είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015), και διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαφανή και αποτελεσματική εφαρμογή προγραμμάτων ΕΟΧ.

Η ομάδα του προγράμματος Active Citizens Fund στην Ελλάδα:

Διευθυντής Προγράμματος: Λαγανόπουλος Σωτήρης

Αναπληρώτρια Διευθύντρια Προγράμματος: Κουτζούκου Φαίη

Διαχειριστές Προγραμμάτων:
Αγαλόγλου Θεανώ
Δανασσής Σοφοκλής
Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος
Καρακίτσιου Ελένη
Κύρκου Χριστιάνα
Λαζάρου Τζένη
Τσενέ Μαρία
Φράγκου Βάλια

Ενδυνάμωση Ικανοτήτων ΜΚΟ (Capacity Building):
Clarke Jennifer (PhD)
Ελ Αμπάσυ Ράνια
Ζαχαράκη Σοφία

Επικοινωνία
Αντίοχος Γιάγκος

Νομικό Τμήμα
Xρήστος Θεοδωρακόπουλος
Σούλτης Δημήτρης

Οικονομικό Τμήμα
Αναστασιάδης Γιώργος
Αντωνίου Σπύρος