Ο Διαχειριστής Επιχορήγησης του προγράμματος Active Citizens Fund συγκεντρώνει μια ομάδα επαγγελματιών με ιστορικό επιτυχίας στην υλοποίηση επιτυχημένων προγραμμάτων EEA Grants στην Ελλάδα. Και οι δύο ομάδες έχουν τεχνική εμπειρία στη διαχείριση επιχορηγήσεων και έχουν βαθιά γνώση του τομέα της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Η ομάδα του Ιδρύματος Μποδοσάκη εμπνέεται από μια κληρονομιά 40 και πλέον ετών στη διαχείριση δωρεών για κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και στη διαχείριση δωρεών προς ΜΚΟ για την επίτευξη του έργου τους. Το Ίδρυμα έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 800 οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη ικανοτήτων και τη χρηματοδότηση των έργων τους. Η ομάδα του SolidarityNow προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία στην άμεση υποστήριξη ευάλωτων ομάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών, των προσφύγων, των αιτούντων άσυλο, των Ρομά, των γυναικών-θυμάτων βίας κ.α.

Ο Διαχειριστής Επιχορήγησης λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης προγραμμάτων (το Ίδρυμα Μποδοσάκη είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015), και διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαφανή και αποτελεσματική εφαρμογή προγραμμάτων ΕΟΧ.

Η ομάδα του προγράμματος Active Citizens Fund στην Ελλάδα:

Διευθύντρια Προγράμματος: Clarke Jennifer (PhD)

Αναπληρώτρια Διευθύντρια Προγράμματος: Κουτζούκου Φαίη

Βοηθός Διευθύντρια Προγράμματος: Τσενέ Μαρία

Διαχειριστές Προγραμμάτων:
Γιαννόγλου Βεατρίκη
Γούλα Κατερίνα
Δανασσής Σοφοκλής
Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος
Καρακίτσιου Ελένη
Κουτσανδρέα Ελένη
Λαζάρου Τζένη
Σπυρόπουλος Φώτης

Ενδυνάμωση Ικανοτήτων ΜΚΟ (Capacity Building):
Κοντογιάννη Μαρία
Παλαιολόγου Σταυρούλα (Σταύρη)
Τσιτσιλιάννη Βιολέττα
Φράγκου Κατερίνα

Επικοινωνία
Βασιλοπούλου Μαριάννα
Τασόγλου Χαρά

Νομικό Τμήμα
Θεοδωρακόπουλος Xρήστος
Σούλτης Δημήτρης

Οικονομικό Τμήμα
Αναστασιάδης Γιώργος
Αντωνίου Σπύρος
Γώγουλου Σταυρούλα