ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 - 14:00

Συμβουλευτική Οικονομικός Απολογισμός Έργου

Περιγραφή

Ενόψει του τέλους του τρέχοντος οικονομικού έτους και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής θεματικής του μήνα Δεκεμβρίου (Αξιολόγηση και Μέτρηση Κοινωνικού Αντικτύπου), οι συνεδρίες θα δώσουν έμφαση στην απάντηση ερωτημάτων που σχετίζονται με τον οικονομικό απολογισμό και τις οικονομικές αναφορές έργου ΜΚΟ, καθώς και έτους. Στο μέτρο των διαθέσιμων ραντεβού, επιπλέον ερωτήματα μπορούν να απευθυνθούν, όπως:

Ποια η φορολογία των εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό; Τι πρέπει να προσέχω στην τήρηση βιβλίων; Τι απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων;

Η  Quantum Business & IT Solutions ειδικεύεται σε θέματα όπως: σύσταση επιχειρήσεων, τήρηση λογιστικών βιβλίων Β’ & Γ’ κατηγορίας, φοροτεχνική συμβουλευτική & υποστήριξη φυσικών & νομικών προσώπων, διεθνή λογιστικά πρότυπα, φορολογικά θέματα κατοίκων εξωτερικού.

Πού και πότε

Οι συνεδρίες συμβουλευτικής διαρθρώνονται σε 4 διαδοχικά 30′ ραντεβού διαδικτυακά την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 12:00-14:00.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. ***ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.***
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικόγια την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. οικονομικοί απολογισμοί), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodossaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.

 

Λίγα λόγια για την Quantum

Η Quantum Business & IT Solutions ξεκίνησε το 2013 από το Γιώργο Κοσνετζώφ και την Αναστασία Χαλκίδου ως συνέχεια της δεκαετούς επαγγελματικής τους πορείας στους τομείς της πληροφορικής και της λογιστικής, αντίστοιχα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Βασικός στόχος της είναι να στηρίξει  τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνει πολύτιμος σύμμαχος των πελατών της, τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η pro bono συμβουλευτική στα νέα εγχειρήματα όπως αυτά που υποστηρίζει η πρωτοβουλία Social Dynamo, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Quantum και φυσική συνέπεια της δέσμευσής της για ανταγωνιστικότητα, καινοτομία και εξωστρέφεια.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για την Αναστασία Χαλκίδου

Η Αναστασία είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος-ορκωτός λογιστής ACCA από το 2011. Ξεκίνησε την καριέρα της στην PwC Ελλάδας ως senior auditor έως το 2007 όταν εντάχθηκε στη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του Ομίλου της EFG Eurobank ως ειδικός στην εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IFRS). Ήταν η πρώτη Ελληνίδα που εργάστηκε ως Project Manager στον οργανισμό Accountancy Europe στις Βρυξέλλες έως το 2014, οπότε συν-ίδρυσε, με τον George Kosnetzof, την Quantum Business & IT Solutions, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών-εκπαίδευσης Λογιστικής & Πληροφορικής. Από τον Δεκέμβριο του 2014, είναι εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια IFRS τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και ήταν λέκτορας στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα λογιστικής και χρηματοοικονομικής στο City Unity College στην Ελλάδα έως το 2017. Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ACCA στην Ελλάδα από το 2017 και εκλέχθηκε Πρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής από τον Αύγουστο του 2020. Η Αναστασία είναι επίσης εθελόντρια σύμβουλος σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πρωτοβουλίες που προωθούν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και διεθνώς. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.