28/05/2021 14:00 - 16:00

Συμβουλευτική σε Νομικά Ζητήματα

Οι θεματικές τις οποίες θα καλύψουν οι συγκεκριμένες ατομικές συνεδρίες, αφορούν σε ζητήματα εταιρικού δικαίου και ειδικότερα στη διαδικασία σύστασης ΑΜΚΕ, συλλόγων, σωματείων και εν γένει μη κερδοσκοπικών εταιριών, συμβουλές επί της διαμορφώσεως του καταστατικού τους, των εσωτερικών και εξωτερικών σχέσεων των εταίρων και δη ζητήματα ευθύνης μελών της Διοίκησης, υποχρεώσεις ασφάλισης καθώς και ζητήματα που έγκεινται του φορολογικού δικαίου όπως και συμβουλές σε ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πού και πότε
*** Η συμβουλευτική θα πραγματοποιηθεί online την Παρασκευή 28 Μαΐου, 14:00-16:00. ***

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,πατήστε εδώ.
  2. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας.                              ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. καταστατικό), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodossaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.

 

Λίγα λόγια για το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou (SE)

Το γραφείο συστάθηκε το 1952 από τον Γεώργιο Σταματόπουλο και σήμερα πλέον, εταίροι της είναι ο γιος του, Φώτιος Σταματόπουλος και η Θέμις Ευτυχίδου. Η εταιρία μας εδρεύει σε δύο χώρες: στην Αθήνα και στη Λευκωσία Κύπρου. Το έργο μας συμπληρώνουν σημαντικοί συνεργάτες στην Αυστρία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Τουρκία. Η ειδίκευση μας αφορά σε συμβουλές προς επιχειρήσεις και εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι νομικές ανάγκες, η ομάδα μας έχει όλο την απαράιτητη εμπειρία για να τις υποστηρίξει, με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και τη δυναμική τους εξέλιξη στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Ευτυχίδη

Ο Άγγελος είναι οικονομολόγος με εξειδίκευση σε ζητήματα management σε κλάδους υγείας και ασφάλισης. Έχει διατελέσει στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών (Allianz, Generali) με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη Διοίκηση εταιρικών σχημάτων και ομάδων.

Λίγα λόγια για τη Μαριαλένα Σκαρλάτου

Η Μαριαλένα είναι δικηγόρος από το 2016 και συνεργάτης του γραφείου StamatopoulosEftychidou. Ειδικεύεται σε ζητήματα εταιρικού και δημοσίου δικαίου με εμπειρία στις δημόσιες συμβάσεις και στη συμβουλευτική εταιρειών, ελληνικών και εξωτερικού. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Δημόσιο δίκαιο και μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.