ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 10:00 - 12:00

Τα soft skills της ηγεσίας

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα στις επιχορηγούμενες οργανώσεις του προγράμματος Active citizens fund.

Με το παρόν εργαστήριο θα διερευνήσουμε τις δεξιότητες ηγεσίας που οφείλουν να καλλιεργήσουν οι ΜΚΟ ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία και να προοδεύουν στις απρόβλεπτες και συχνές μεταβολές και την κινητικότητα του σύγχρονου κόσμου.
Πρόκειται για ένα διαδραστικό workshop που εστιάζει στην αξία της αυτό-ηγεσίας – ηγέτες του εαυτού μας – ως πηγή που εμπνέει και κατευθύνει την πρόοδο μέσα από μια διαδρομή θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία.

Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν:
● Τις σύγχρονες δεξιότητες που απαιτούν οι σημερινές εργασιακές προκλήσεις
● Πώς τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας πλαισιώνουν, υποστηρίζουν και αναδεικνύουν τις ικανότητες και ακαδημαϊκά προσόντα των ηγετών
● Πώς να εντοπίζουν και να προάγουν τις ατομικές δεξιότητες των μελών της ομάδας τους με στόχο μια παραγωγική και εξελισσόμενη εργασιακή εμπειρία
● Πώς να επιτύχουν την προσέλκυση ταλέντων και εργασιακή δέσμευση.

Πού και πότε
Το σεμινάριο διεξάγεται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, 10.00-12.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω
Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε εδώ. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για τις εισηγήτριες

Η Λευκή Αυδή είναι Director στην PwC Ελλάδος και έχει τον ρόλο του Chief Transformation Officer. Έχει στην ευθύνη της έργα που δρομολογούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Growth & Innovation της PwC, έργα που προωθούν μια κουλτούρα συνεργασίας ευελιξίας
και εξέλιξης και ένα οργανωτικό μοντέλο που να αξιοποιεί το σύνολο της τεχνογνωσίας της PwC και δημιουργεί βιώσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες της. Η Λευκη Αυδή διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 28 ετών ως στέλεχος σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στους τομείς
της συμβουλευτικής, τραπεζικής, πληροφορικής και ανθρώπινου δυναμικού. Είναι απόφοιτος του Columbia University in the City of New York “MS Financial Engineering” και κάτοχος του Διπλώματος Πολιτικών Μηχανικών από το ΑΠΘ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Η Κατερίνα Παπανικολάου είναι Senior Manager στην PwC Ελλάδος και είναι υπεύθυνη για τα Skills. Σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα upskilling και reskilling σε εταιρείες και οργανισμούς, με έμφαση στον στρατηγικό προγραμματισμό των έργων που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Συνεργάζεται με εταιρείες στην ανάλυση των δεξιοτήτων του οργανισμού, με στόχο τον σχεδιασμό αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν τα κενά στις δεξιότητες και συνδέουν τον οργανισμό με τις μελλοντικές δεξιότητες και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί ψηφιακά εργαλεία, νέες μεθοδολογίες και τεχνικές μάθησης που ανταποκρίνονται σε όλους τους τύπους μάθησης, δημιουργώντας ένα φιλικό για τους συμμετέχοντες περιβάλλον για να μάθουν και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.