Ορίζοντας- Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΑττικήΑνατολική Μακεδονία και ΘράκηΒόρειο ΑιγαίοΔυτική ΕλλάδαΔυτική ΜακεδονίαΉπειροςΘεσσαλίαΙόνια νησιάΚεντρική ΜακεδονίαΚρήτηΝότιο ΑιγαίοΠελοπόννησοςΣτερεά Ελλάδα
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΟΥ

O Ορίζοντας- Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας είναι ένας μη κερδοσκοπικός επιστημονικός οργανισμός με αποστολή του την προώθηση συνεργειών για την αειφόρο ανάπτυξη και την επίτευξη μίας κοινωνίας ίσων ευκαιριών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη, τη διαχείριση και την εφαρμογή περιβαλλοντικών δράσεων στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, την κοινωνική οικονομία και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Ο Horizon έχει υποστηρίξει τόσο δημόσιους όσο και ιδιωτικούς φορείς, όπως το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας Δημόκριτος, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη ΒΙΟ, τοπικές και περιφερειακές αρχές για τη διεξαγωγή ερευνητικών μελετών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εργαστηρίων και μαθημάτων σε προγράμματα δια βίου μάθησης.

Ο Ορίζοντας έχει εξειδικευμένα μέλη με ισχυρό υπόβαθρο και στον τομέα των έργων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και έχει υλοποιήσει πολλαπλά καθήκοντα και εκστρατείες που εντάσσονταν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα από την ΕΕ και άλλες ιδιωτικές και δημόσιες πηγές.

Έργα του φορέα-εταίρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά