ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΕ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΑττικήΑνατολική Μακεδονία και ΘράκηΒόρειο ΑιγαίοΔυτική ΕλλάδαΔυτική ΜακεδονίαΉπειροςΘεσσαλίαΙόνια νησιάΚεντρική ΜακεδονίαΚρήτηΝότιο ΑιγαίοΠελοπόννησοςΣτερεά Ελλάδα
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΟΥ

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου.

Με κύρια δραστηριότητα το training, η OTEAcademy σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy παρέχει σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων προσωπικής ανάπτυξης με βάση τη φιλοσοφία Love2Learn®, μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες, με στόχο την εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η ΟΤΕAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως οι AWS, Cisco, Alcatel – Lucent Enterprise, Oracle, Microsoft κ.λπ. και επίσημο εξεταστικό κέντρο του μεγαλύτερου διεθνή οργανισμού πιστοποίησης, της Pearson Vue.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οι χώροι της OTEAcademy είναι προσβάσιμοι από επισκέπτες με αναπηρίες, ενώ σε συνεργασία με την ΜΚΟ ‘The Happy Act’ οι χώροι έχουν καταστεί αισθητηριακά φιλικοί για τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Τέλος η OTEAcademy είναι πιστοποιημένο ΚΕΔΙΒΙΜ Επιπέδου 2 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Έργα του φορέα-εταίρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά