ΙΑΣΙΣ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΑττικήΑνατολική Μακεδονία και ΘράκηΒόρειο ΑιγαίοΔυτική ΕλλάδαΔυτική ΜακεδονίαΉπειροςΘεσσαλίαΙόνια νησιάΚεντρική ΜακεδονίαΚρήτηΝότιο ΑιγαίοΠελοπόννησοςΣτερεά Ελλάδα
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΟΥ

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑμΚΕ) «ΙΑΣΙΣ» ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε δραστηριοποιείται ενεργά στους τομείς της Ψυχικής Υγείας, της Εκπαίδευσης, της Κοινωνικής Ένταξης και της Αποασυλοποίησης.  Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο του φορέα βρίσκεται ο άνθρωπος.

Η βασική στοχοθεσία μας είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, η καταπολέμηση του φαινόμενου του κοινωνικού αποκλεισμού των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, η προώθηση της κοινωνικής τους επαν-/ενσωμάτωσης και η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Επιπλέον, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να αναπτύσσει και συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία και εφαρμογή διαγνωστικών, θεραπευτικών και εκπαιδευτικών εργαλείων. Αυτά αξιοποιούνται άμεσα για την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ώστε οι τελικοί αποδέκτες να λαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και να απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στη 15ετή μας εμπειρία λειτουργούμε δομές και υπηρεσίες και υλοποιούμε πλήθος δράσεων για ομάδες πληθυσμού, όπως άτομα με ψυχοκοινωνικές διαταραχές, αιτούντες άσυλο και μετανάστες, άστεγους, κακοποιημένες γυναίκες, επιστήμονες και επαγγελματίες κοινωνικών και ανθρωπιστικών πεδίων, παιδιά-εφήβους και νέους ηλικίας 16-30 ετών. Οραματιζόμαστε και προωθούμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και τη δημιουργία νέων προοπτικών στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Έργα του φορέα-εταίρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά