Ο Σπόρος

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Πελοπόννησος
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΟΥ

Ο «Σπόρος» είναι μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που πραγματοποιούν δράσεις για την προαγωγή της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Όπως ένας σπόρος μπορεί από το μηδέν να γεννηθεί και να δημιουργήσει ένα τεράστιο δέντρο με όμορφα κλαδιά, φύλλα, άνθη και καρπούς αλλά και γερές ρίζες και να μπορέσει στο πέρασμα των χρόνων να δημιουργεί και να παράγει έτσι η ονομασία της ομάδας μας θέλει να αποδώσει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούμε να δημιουργούμε και να ενδυναμώνουμε τους άξονες της ομάδας μας.

Η τεχνολογία, ο πολιτισμός και η επιχειρηματικότητα επιλέχθηκαν σαν τρία στοιχεία τα οποία μπορούν να αγκαλιάσουν κάθε τι καινοτόμο, δημιουργικό, πρωτοπόρο αλλά και τετριμμένο μπορεί να υπάρξει στην περιοχή μας αλλά και να υποστηριχθεί από τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα μας.

Οι άξονες στόχευσής μας κινούνται γύρω από τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, τον αγροδιατροφικό τομέα, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση καθώς και τρόπους διασύνδεσης αυτών με την τεχνολογία για να προκύπτουν καινοτόμες δράσεις επιχειρηματικότητας.

Έργα του φορέα-εταίρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά